Ompa hyvä mieli tuosta päätöksestä siirtyä vihdoin haukkuun. Ketku kävi keskiviikkona kokeilemassa sitä maalimiehillä, myös täysin vieraalla ja nouproblem :)
Otettiin ensin ihan näkölähdöllä ja lyhyellä matkalla. Ensimmäisellä kahdella se otti haukkuessaan vähän musta tukea mutta kolmannella sen huomio oli jo täysin maalimiehessä. En tiedä oliko kyse vaan palikoiden loksahtamisessa paikalleen vai siinä että maalimiesoli varmempi ja provosoivampi.

Kolmessa ekassa palkkana oli tylsästi ja mielikuvituksettomasti makkara. Tauolla K onneksi ymmärsi murtautua autossa kippoon ja vetää jäljelä olevat makkarat helttaansa jotta päästiin palkkaamaan patukalla ;)
Tauon jälkeen vieraampi maalimies meni valmiiksi pimeän mettän reunaan. K suunnisti varmasti paikalle, istui eteen ja alkoi paukuttaa. Hyppimisongelmaa ei siis ainakaan tällä hetkellä ole vaan koira istuutuu itse ilman ohjausta. Myöskään haukkumista ei tartte kauheasti houkutella. Sanallisia käskyjä ei tartte, maalimiehen asento riittää (lelu rintaa vasten, hiukan etukumara) eikä ilmeisesti sekään ole välttämätön. Pari hyvää ilmasua ja sitten kotiin. Hyvin käy taistelemaan myös vieraan miehen kanssa.
Olipa taas kiva tehdä Ketkusen kanssa hommia :D